Kosten

GZ-psycholoog Groningen - GZ-psycholoog Renie

Kosten psycholoog en vergoeding

Ik ben GZ-psycholoog en werk deels contractvrij. Met sommige verzekeraars heb ik contracten.

Afhankelijk van je zorgverzekeraar kom je dus in aanmerking voor volledige of gedeeltelijke vergoeding van de gesprekken. In het kennismakingsgesprek zoeken we dit samen uit.

Ook is er een verwijzing van de huisarts nodig als je voor vergoeding in aanmerking wilt komen. De huisarts bepaalt of je klachten ernstig genoeg zijn om voor vergoeding in aanmerking te komen. De kosten tellen mee voor het eigen risico.

Gesprekken in het kader van relatietherapie worden standaard niet vergoed. Ook gesprekken over werkgerelateerd problemen (stress, burn-out etc.) komen niet voor vergoeding in aanmerking.

Tarieven

Kom je niet voor vergoeding in aanmerking of kies je ervoor om het buiten de zorgverzekering te laten dan worden de volgende tarieven gehanteerd:

Kennismaking:
€ 39,- (ca. 45 minuten)

Individuele therapie:
€ 82,- (ca. 45 minuten)

Relatietherapie:
€ 132,- (ca. 90 minuten)(€ 66 per partner)


Een kennismaking is altijd vrijblijvend en kan niet worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Tijdens het kennismakingsgesprek kun je meer vertellen over wat er speelt en kunnen we samen kijken hoe ik je kan helpen en hoe we verder gaan.

Ook kunnen we kijken of je voor vergoeding van de gesprekken door de zorgverzekeraar in aanmerking komt. Zo weet je precies waar je aan begint.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Renie

Neem contact op