Ervaringen van cliënten

GZ-psycholoog Groningen - GZ-psycholoog Renie

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog Groningen – Renie

5 / 5 sterren –
“Ik heb een aantal coachinggesprekken bij Renie gehad. Renie heeft me veel inzichten gegeven in mijzelf op een hele prettige en overzichtelijke manier. Echt goed om bij de les te blijven en te werken aan mijzelf en daardoor aan mijn bedrijf.

Elke ondernemer kan ik aanraden regelmatig een sparringpartner te zoeken en daar is Renie goed in. Ze heeft mijzelf laten ontdekken waar ik goed in ben en waarom soms de aspecten niet zo gaan als ik zelf graag zou willen.

Daarbij heb ik nieuwe handvatten gekregen. Renie bedankt voor de hulp en ik weet je weer te vinden.”
Psycholoog Groningen – Renie

4 / 5 sterren –
“Ik wil je bedanken voor alle steun en adviezen die je me mee hebt gegeven om mijn weg verder zelf te vinden. De conclusie voor nu is dat ik mezelf goed genoeg vind zoals ik ben en dat ik daardoor ook meer ga en kan opkomen voor mezelf.”
Psycholoog Groningen – Renie

5 / 5 sterren –
“Ik kwam bij haar binnen met een grote chaos in mijn hoofd. Ze kan het dan zo helder uit elkaar trekken en uitleggen. Dan snap ik het weer en ga met een plan naar buiten. Heel fijn altijd!”
Psycholoog Groningen – Renie

4 / 5 sterren –
“De Encouraging training heeft me veel gebracht: een betere verstandhouding met mijn (puber) dochter en inspiratie voor mijn werk met docenten. Renie, dank voor je plezierige en deskundige begeleiding!”
Psycholoog Groningen – Renie

5 / 5 sterren –
“Ik kan hier altijd zo lekker mijzelf zijn. Het voelt altijd alsof ik bij Renie alles kan zeggen.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op


groningen-psycholoog
Ervaringen van cliënten
Renie heeft me veel inzichten gegeven in mijzelf op een hele prettige en overzichtelijke manier. >> Lees verder...
Psycholoog Groningen
wordt gewaardeerd met 4.6 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Psycholoog Groningen
Kochstraat 1-4
9728 KA Groningen
Route naar mijn praktijk
Top